Tuesday, February 17, 2009

Saya Perlukan Medication.

Saya Perlukan Medication. Hahhh. Tiba2 je. Tkde keje. ;P

4 comments:

i know u know me *kenyitkenyit :D said...

wtf, baik kau comment pasal felix tau tak like how close u feel toward him n how u n he looooooove fish sticks, hahahahahha btw tu dini azri n the gang ajar dy besides fish chips n fish biscuits

i know u know me *kenyitkenyit :D said...

oh2 baik kau *blogging pasal felix, comment pulak

Joanhnisny said...
This comment has been removed by the author.
Joanhnisny said...

hahah. apa wtf2 ni. tkde keje aku nak buat a post for him. dia mula2 je nmpk cm hndsome. lpas dh kat sminggu, trus hilang tau 'the feeling' tu. hahah. oh and, i don't really like fish sticks tu ehh. dia y suka. gila ah. smpai beli 9 tuu. kuat mkn btul la dia. you know, yesterday ke last 2 days cmtu, aku dpt tau y duit belanja dia 30 bucks! mmg fish gila ohh. grrrrr. so it's like, he gets 900 bucks every month. fuhh. :|. fish chips? fish biscuits sounds better. ;PP