Friday, March 6, 2009

AI?

hmm? yeah. you've won my heart. ;)

16 comments:

farah.munirah hariri said...

Hmmm?

Who won your heart?

If not your imaginary JD, must be your reality Felix!!!

Ahaks!!!!

ezral Sya said...

FELIX !? FUYOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. ahahahhahahahahahahhaha.

Joanhnisny said...

hahahahahahahahahahahhahaha. :|. felix? alahhh. tk main la org german teacher/syaa. he's just a friend. nak kata hndsome, tk pun? LOL! shhhh shhhh shhhhhhhh! :P

trouble maker., said...

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ehmemehem

Joanhnisny said...

apa tralalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. :P

ezral Sya said...

dah a cakap tak paham satu haprak. hehehee.

kak anis dah baca ni tehee xD


http://karutologik.blogspot.com/2008/08/my-blue-heaven.html

Joanhnisny said...

ohh. okay2. jap. kak anis tgh bukak. ;DDD

Joanhnisny said...

ooooooo. kak anis dh bce dh. last year's kan that post? gila lahh. the secret life of JD? pengsan kak anis. :PP

farah.munirah hariri said...

teacher dah baca! yey! teacher dah baca!

itu pun nak pengsan.

sia-sia aje oxigen x sampai ke brain - tgk2 pasal mamat nih! Sure oxigen bengang giler with uuuu!

Joanhnisny said...

hahah, yeay! teacher dh baca! lol. teacher, i thought sya and i je y will excited bila baca bnde2 psal JD ni. tk sgka teacher pn excited (dlm diam2 ehhhh. hahaha).

tkpe teacher. oxy2 ni, dia memahami sket. the moment dia msuk je dekat my body cells, mmg trus fhm the way i feel towards my JD <333. (sya, tira, tgk, kan dh msuk science. :P)

trouble maker., said...

anis n felix sitting in a tree, K I S S I N G , first comes love, then comes marriage, then comes the baby in a golden carriage . hoooooooooooooooooooooooo

Joanhnisny said...

wooooooooooooooooooooooooh. suka hati ehh. tkdenye golden. kitorg (ceyhhhh! kitorg youu. hahaha) tkde duit nak beli carriage cmtu. wooden sudeyhh. omg lol lol! :P

trouble maker., said...

uuuuuuuuuuu wooden lagi tu youu hahaha nnt anak kau baru fst time naik dh patah bnde alah tu hohhoohoho weh, nk jugak buat slang, rofol ropol ropol (apa lg ha lg satu tu, lupa doh) ha, limau limau ropol hahahahahaha

Joanhnisny said...

hahaha. siot jee. :P. hahahahhaha. ropol, limau. ;DDD. alaa, roflol ngan lmao je. tkyah, kau ckp ropol ngan limau pun aku dh fhm. ;DDD

trouble maker., said...

ok hahahahahahha limau ropol

Joanhnisny said...

ahahahahah. ;DDD