Wednesday, May 18, 2011

hari lebam sedunia.

I had a blast a couple of days ago :D. So pagi tu Tira datang ambil seeemua2 yang dekat KD ni, ambil Izy kat Subang theeen Hani dekat SA pastu terus gerak Subang Parade. Mula2 ingat nak duduk dekat luar je dengan Illi. Tak ada duit lah katakan. Like I said, I am dirt poor atm. Rasa mcm nak kerja dekat mamak pun ada :|. Nasib je diorang taknak employ female workers. Kalau taaak.... 

Okay dah terpesong.

So sampai2 je sana, dengan excited je semua orang haha, nampak la kedai tu dah BU.. still TUTUP?! @_@
mal-du-an-deyh! ("impossible" in Korean. kot). So this is us before we got wild.

Muka mcm baru putus cinta haha.



;)

Eff you man? -_-




 Masa tu mcm baru pukul 10.40am and ingatkan kedai The Wheels tu buka at 10am, as stated in their website. Hampeh! Memang tak boleh pakai punya website ==. Lucky thing we didn't move an inch from the moment we got there cause there were these people who rushed in at 11am. Dia kata on weekdays bukak at 11am pulak. Tp tak apa lah. 20 mins tu apa la sangat. Taknak punya taknak masuk, mereka2 ni pun pergi la chip in about... urr,  RM5 each (?) for both Illi and me. Gila terharu lah I tells yous >_<. Truth be told, agak bruised aa ego time tu haha. Bukan ego, apa eh. What's that thing hummm. Pride? Sama la mcm ego kan. Ah taktau lah but something was definitely tingling as they pass the hat around. But whatever it is, I could not be more thankful to them. Them, me best mates :)). Masuk2, naik gila lah kan?

Kay taknak cakap banyak kang nanti ada orang bebel kata kita tulis entry panjang sangat. A picture says a thousand words kan. So get ready for millions of em ;)












Okay rambut Qila time ni smart gila.


Pegangtanganmcmtaknaklepassampaibila2tuh :]]

Tiraniszy FOREVER! :D


Pole dancing lol.

Tak da hal lah ;)



Drained.

Laaaaast picture taken before we head back.


And now I feel like <('.'<) them ketat-ketat.

P/s: Satu badan dah sengal2 and I don't know why. Probably cause muscle nak tumbuh kot hehe. But memang sakit2 satu badan atm like no joke man. Buuuut, twas worth every pain :)

5 comments:

Tengku Nur Aishah said...
This comment has been removed by the author.
Tengku Nur Aishah said...

Awwwwwwsome ! hahaha comel la korang. sorry nis I didn't join you guys la tht day. demam and pms punya psl. like shit i knw right. dah tgk korang jatuh2 ni tak tau either nak main ke tak. If I could turn back time. nice post btw :)

Joanhnisny said...

woah jibii. its past 4am and youre still up? (Y)!

sokay jibi. it couldnt be helped kan. theres always next time, insyaAllah. haha, jatuh2 pun, bestttt! cuma the aftermath is, well, body's aching all over la. dont dwell on what went wrong. ada la tu hikmah dia. mercii =)

ferra . said...

i'm so not good in skating. bahhh. tapi2 last sekali best sebab x pegang tiang walaupun slow mcm kura2. teheeeee

Joanhnisny said...

aku pun jatuh so youre not alone lol. kena practise lg lah next time ;)